بروسکتا🍞🍞

0
1
بروسکتا🍞🍞
بروسکتا🍞🍞

#بروسکتا🍞🍞
نون تست یا باگت را بصورت اوریب برش می دهیم و با کمی روغن زیتون چرب می کنیم سپس در فر از قبل گرم شده در طبقه ی بالا می گذاریم تا رویش طلایی شود وقتی از فر در آوردیم داغ داغ رویش سیر پوست کنده را رومال می کنیم. در کاسه ای گوجه ی بدون پوست نگینی شده را با نمک و فلفل نیمکوب و روغن زیتون مزه دار کنید و روی نان ها بریزید و رویش را جعفری خرد شده بپاشید و میل کنید.

🍈🌺 🌺🍈

🌸

🌸

نظر دهید

لطفا نظر خود را بنویسید!
لطفا نام خود را اینجا بنویسید