_دلمه_کدو_ستاره_ای ⭐️⭐️⭐️⭐️

0
31
_دلمه_کدو_ستاره_ای ⭐️⭐️⭐️⭐️
_دلمه_کدو_ستاره_ای ⭐️⭐️⭐️⭐️

#_دلمه_کدو_ستاره_ای ⭐️⭐️⭐️⭐️
ابتدا بوسیله قاشق چایخوری کوچک یا ابزار مخصوص خالی کردن میوه و سبزیجات مقداری از بافت کدو را خارج کرده طوری که کف و دیواره کدوها آسیبی نبیند. در ظرف دیگری کینوا پخته شده ، پیاز سرخ شده ، گوشت چرخ کرده تفت داده شده با رب و زعفران ، قارچ ، زرشک و گردو و گشنیز ریز خرد شده را باهم مخلوط و داخل کدو را با این مواد پر کنید. برای تهیه سس دلمه کدو ستاره ای : پیاز خرد شده ، باقیمانده کدو که از قبل بوسیله قاشق جدا شده ، زنجفیل تازه ، گوجه خشک شده ، جعفری تازه ، نمک ،فلفل سیاه ، روغن زیتون و یک پیمانه آب جوش را درون میکسر ریخته تا کاملا پوره شود سپس کف ظرف و روی کدو ها ریخته و اجازه میدهیم با درب بسته و با دمای صدوهشتاد درجه سانتیگراد به مدت چهل و پنج دقیقه به ارامی درون فر پخته شود .درصورت تمایل در انتهای پخت می توان با مخلوط سرکه و شکر و محلول زعفران غلیظ عطر وطعمی ملس به خوراک داد.
فوروارد کن برای سرآشپزاش😘😘

🌼👩‍🍳 👩‍🍳🌼

👩‍🍳

👩‍🍳

نظر دهید

لطفا نظر خود را بنویسید!
لطفا نام خود را اینجا بنویسید